Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На сьогодні до податкових органів Львівської області декларації подали 842 громадяни

На сьогодні до податкових органів Львівської області декларації про отримані у 2009 році доходи подали 842 громадяни. Слід зазначити, що найбільша питома вага поданих декларацій, а саме 382 - це декларації, які були подані громадянами, що добровільно задекларували одержаний у 2009 році дохід. З них - 56 декларацій подано громадянами, що одержали доходи за межами України. Також, значну кількість декларацій - 105 вже подано громадянами, які у минулому році продали свій автомобіль, 112 громадян задекларували дохід, одержаний як спадщина. Управління масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Львівській області.

 

404 декларації подали громадяни, які бажають скористатися податковим кредитом. В тому числі - 390 декларацій - це декларації на податковий кредит за навчання і 14 - іпотечний.

 

Всього громадянам проведено - 225 перерахунків. До сплати підлягає 62,1 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб, поверненню - 70,8 тис. грн.

 

Нагадуємо, що скористатися правом на податковий кредит за 2009р. громадяни мають право протягом поточного року в зручний для них час.

 

Податківці нагадують, що чим раніше буде подано декларацію, тим швидше будуть повернуті кошти, адже повернення надміру сплаченого податку проводиться протягом 60 днів з дня подачі декларації. Бережіть свій час, заздалегідь задекларуйте отримані доходи, не чекайте 31 березня 2010 року - кінцевої дати подання декларації про доходи!

 

Для того, щоб громадяни могли в зручний для них час звернутися за допомогою щодо заповнення декларації, подати вже складену декларацію про доходи та витрачали мінімум часу на декларування одержаних ними доходів, у всіх податкових інспекціях Львівської області запроваджено чергування спеціалістів-податківців у вихідні (святкові) дні та продовжено робочий день.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ