Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На сьогодні міська рада жодного впливу на ДАІ не має — Іван Лозинський

Голова Галицької райадміністрації міста Львова Іван Лозинський не має зауважень до роботи працівників служби ДАІ, найперше тому, що міська влада не може вказувати Державтоінспекції як і де працювати, бо просто не має для  цього повноважень. Про це Іван Лозинський розповів у коментарі «Гал-info».  

Такої структури як міська ДАІ взагалі не існує, є міжрегіональна служба Державтоінспекції, яка охоплює місто Львів та Пустомитівський район Львівської області. В штаті цієї служби лише 34 патрульні, яких можна розподіляти на автошляхи вищезгаданої площі — поясним Іван Лозинський.
«Звичайно, якщо б ДАІ було підпорядковане нашій міській раді і фінансувалося частково із місцевого бюджету, тоді й управління транспорту могло б набагато ефективніше працювати і місто могло б самостійно визначати де і скільки потрібно ставити дорожніх патрулів» — зазначив голова Галицької районної адміністрації.
Як підсумував Іван Лозинський: «На сьогодні міська рада жодного впливу на ДАІ не має»
        Нагадаємо, що минулого тижня у ЗМІ з’явилася інформація про працівників ДАІ, які недобросовісно виконували свої обов’язки щодо контролю за виконанням рішення Львівської міської ради про зупинки на проспекті Свободи у центрі Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ