Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На спеціальній раді Мінрегіонбуду говоритимуть про вирішення проблеми паркування автотранспорту у Львові

Про способи вирішення проблеми паркування автотранспорту у Львові говоритимуть на засіданні Ради з питань будівництва паркінгів, гаражів та автостоянок. 9 лютого у міській раді відбудеться виїзне засідання Ради з питань будівництва паркінгів, гаражів та автостоянок при Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України за участю заступника Міністра регіонального розвитку та будівництва України Василя Негоди. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
На засіданні обговорюватимуть практичне застосування різних типів паркінгів: залежні та незалежні типи конструкцій паркінгів, парковочні платформи, модульні автостоянки, підтягуючи пристрої. Буде представлено схему розташування паркінгів у Львові, містобудівні та історико-містобудівні обґрунтування розміщення земельних.
«Ми запрошуємо на засідання представників відповідних депутатських комісій, місцевих забудовників, архітекторів, представників Асоціації автомобілістів України, голів гаражних кооперативів, аби виробити спільне бачення паркування автотранспорту», – повідомив директор департаменту містобудування та інфраструктури Андрій Павлів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ