Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На стадіоні «Україна» встановлять тимчасовий шатровий підігрів, який лишатиметься до проведення постійного підігріву восени.

Останні два домашні матчі „Карпати” проведуть на стадіоні „Україна”. Клуб має намір встановити так званий „шатровий” підігрів. Роботи з його встановлення не стануть на заваді проведенню ігор. Вартість цього тимчасового підігріву – 380 тисяч гривень.

За словами керівника служби з обслуговування полів „Карпат” Юрія Костюка восени або взимку на стадіоні вже встановлять постійний водяний або електричний підігрів. У цей же час на полі постелять новий газон, встановлять дренаж. До початку чемпіонату України на головній спортивній споруді Львова також встановлять камери відео-спостереження, безпечний вихід футболістів на поле та покращать освітлення. Про це повідомив інформаційний центр ФК "Карпати"
Керівники українського футболу вже неодноразово наголошували, що просто не допустять львівські "Карпати" до змагань у Вищій лізі, якщо стадіон "Україна" не буде відповідати вимогам проведення матчів такого високого рівня. Аби львівський вболівальник міг підтримувати улюблену команду на стадіоні "Україна", необхідно провести реконструкцію стадіону. Без капітального ремонту стадіону львівську команду у вищу лігу не допустять, а коштуватиме така реконструкція близько двох мільйонів гривень.
Нагадаємо, що 25 травня, вболівальники ФК «Карпати» пікетували приміщення Львівської міської ради, вимагаючи передати в оренду клубу стадіон «Україна».
Міський голова Львова Андрій Садовий вийшов до пікетувальників і запропонував компромісний варіант вирішення проблеми домашньої арени «Карпат».
Міський голова Львова пообіцяв скасувати плату за комунальні послуги з «Карпат» і дозволити проводити ремонтні роботи на стадіоні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ