Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Стрийщині відкрили заготівельне підприємство харчових продуктів

Сьогодні,15 березня, у селі Лисятичі, що на Стрийщині, ввели в експлуатацію заготівельний цех харчових продуктів. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Підприємство заснували у квітні 2017 року, а діяльність його спрямована на виробництво спецій та приправ, харчових концентратів до м’ясних, молочних та рибних продуктів.

Зараз на підприємстві працює 7 працівників, та з початком запуску виробництва ковбас планується працевлаштувати ще близько 12 працівників.

«Відкриття цього цеху - непересічна подія як для Львівського регіону, так і для всієї України. Для галузі сільського господарства дуже важлива ця ніша, яку зайняло це підприємство. Дуже важливо тепер налагодити співпрацю із виробниками та постачальниками, адже вони матимуть надійного партнера у особі цього підприємства. Засновники розпочали свою справу одразу правильно, адже на підприємстві вже впроваджено систему ISO 2200 HAССP», - зазначила під час відкриття директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

Продукція новоствореного підприємства зацікавить профільні підприємства не лише на Львівщині, а й поза межами області.

В планах компанії розширення виробництва, розроблення нових рецептур та запуск виробництва ковбасних виробів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ