Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На святкування 75-річчя проведення у Львові I-го чемпіонату світу зі стрільби з лука та утворення ФІТА запросили Сергія Бубку

У рамках святкування 750-річчя Львова 8 вересня 2006 року у місті планують провести урочисті заходи, присвячені 75-річчю проведення у Львові I-го чемпіонату світу зі стрільби з лука та утворення Міжнародної федерації (ФІТА). Про це повідомили у прес-службі оргкомітету.

 У програмі святкувань передбачено проведення традиційного 43-го міжнародного турніру ”Золота Осінь”. Готується до друку „Пропам’ятна книга I-го чемпіонату світу зі стрільби з лука та утворення ФІТА у місті Львові”. Також планується виготовлення та встановлення меморіальної таблиці у приміщенні сесійного залу Львівської міської ради.
На святкування запрошені почесний президент і віце-президент Міжнародного олімпійського комітету Джин Істон, голова Всесвітньої федерації стрільби з лука Угур Ерденер, почесний президент ФІТА Франческо Росконі, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, голова Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, голова комісії по молоді та спорту ВР України Микола Томенко, заступник голови комісії по молоді та спорту ВР України Олександр Волков та інші.
У 43-му традиційному міжнародному турнірі „Золота Осінь” візьмуть участь команди лучників з Німеччини, Словаччини, Польщі, Узбекистану, Казахстану, Молдови, Ізраїлю, Італії, Угорщини та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ