Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На сихівських вулицях вже демонтовано всі несанкціоновані гральні автомати

Сихівська районна адміністрація завершила боротьбу із гральними автоматами, що були розташовані поза межами приміщень. Нагадаємо, що минулого тижня впоралася із цим завданням і Галицька районна адміністрація. Останніми у Сихівському районі ліквідовано гральні автомати на пр. Червоної Калини та вул. Кос-Анатольського, а також шестигранник на території ринку "Сихівська народна торгівля". Як зазначила завідувач відділу соціально-економічного розвитку Сихівської районної адміністрації Алла Базарник: „Загалом  вже ліквідовано 17 несанкціонованих об’єктів вуличної торгівлі, в яких демонтовано 47 гральних автоматів. Ще залишилось декілька  об’єктів, але сьогодні  ми вирішимо це питання”.
Завершують знімати неліцензовані автомати й інші адміністрації. Зокрема, Франківська адміністрація з 24 до 28 липня провела три рейди. Як наслідок, видано шість попереджень і демонтовано чотири несанкціонованих об’єкти: на вул. Городоцькій, 151а, вул. А.Горської, 2, вул. Володимира Великого, 26 та вул. Княгині Ольги, 106.
Шевченківська райадміністрація здійснила примусовий  демонтаж чотирьох малих архітектурних форм: двох кіосків (на вул. Величковського, 4 та вул. Шевченка, 386) і ще двох стаціонарних яток на вул. Мазепи 11-П.
А Личаківська адміністрація уже розпочала боротьбу із несанкціонованими гральними автоматами у приміщеннях. Зокрема, припинено діяльність грального автомата у продуктовому магазині на вул. Медової Печери, 65. Демонтовано також три малі архітектурні форми (кіоски) на пл. Петрушевича. Водночас Личаківський РВ МВСУ щоденно проводить заходи щодо ліквідації стихійної вуличної торгівлі.
Нагадаємо, на нараді міського голови Львова Андрія Садового 31 травня поточного року у кожному районі міста була створена робоча група, мета якої – ліквідація несанкціонованих об’єктів вуличної торгівлі, грального бізнесу, реклами та демонтажу недозволених малих архітектурних форм. Очолили ці робочі групи голови районних адміністрацій, групи почали свою діяльність з 1 червня 2006 року. Загалом з часу відповідного доручення міського голови  у Сихівському районі 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ