Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Сихові відкрито нове відділення поштового зв’язку

У суботу, 6 травня, на вулиці Сихівській, 11, що біля центру “Іскра”, відкрили нове поштове відділення. Воно стало шістдесят першим у Львові. Відтепер вже чотири відділення зв’язку обслуговуватимуть мешканців Сихова. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Нове віділення надаватиме послуги майже 30 тисячам львів’ян, серед них майже 200 юридичних осіб. На відкритті директор Львівської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Анатолій Кідесюк зазначив: “Ми розширюємо мережу, щоб підійти ближче до клієнтів, забезпечити комфортні умови роботи для наших працівників і якісне обслуговування мешканців мікрорайону”. Також він розповів про те, що “Укрпошта” у перші дні травня випустила майже мільйонним тиражем спеціальну марку до 650-річчя Магдебурзького права у Львові. Першу таку марку він подарував міському голові Андрію Садовому. Анатолій Кідесюк також пообіцяв ще деякі сюрпризи Львову до святкування 750-річчя міста.
Міський голова перерізав стрічку і подякував поштарям за якісну роботу, а також наголосив на тому, що “Укрпошта” протягом останніх років надзвичайно активно займається промоцією Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ