Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Тернопільщині автомобіль зіткнувся з тепловозом

До правоохоронців лінійного відділу на станції Тернопіль надійшло повідомлення від чергового по станції Гусятин ДТГО «Львівська залізниця», який повідомив про те, що на перегоні «Гусятин–Копиченці» маневровий тепловоз здійснив наїзд на автомобіль марки ВАЗ-2106. Про це повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Водій авто, 43-річний мешканець Тернопільської області, в умовах сильного туману допустив виїзд на залізничний переїзд, не переконавшись в безпеці руху. В результаті відбулось зіткнення з тепловозом.

В ДТП ніхто не постраждав. В автомобілі було 5 осіб: водій, його вагітна дружина, дитина, а також мати жінки та її брат.

Госпіталізації пасажири не потребували.

Головною причиною ДТП на залізничних переїздах є "людський фактор" - неуважність водіїв, що проїжджають переїзд при заборонному сигналі переїзної сигналізації, опущений шлагбаум, випадки керування транспортним засобом у нетверезому вигляді.

Водії забувають, що залізниця – зона підвищеної небезпеки, тому потрібно бути особливо обережним, аби зберегти своєжиття та життя інших людей.

Правоохоронцізвертають увагу водіїв на несприятливі погодні умови та наголошують, що в умовах недостатньої видимості учасникам дорожнього руху необхідно бути уважними та обережними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ