Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині викрили підпільну гуральню: вилучили майже 1 тис. літрів браги та 50 літрів самогонки

На Тернопільщині в селі Байківці Тернопільського району міліціонери викрили підпільний цех із виготовлення самогону,який батько із сином переобладнали з власного помешкання. Про це вчора, 8 січня, повідомив сайт УМВС України в Тернопільській області.

Як розповів начальник Тернопільського райвідділу міліції Руслан Балик, незаконний бізнес організували батько з сином. Виробництво міцного напою було повністю автоматизоване та вимагало мінімального втручання людини. Чоловіки лише стежили, щоб в апараті завжди була свіжа закваска. Брага викисала у величезних сорокалітрових каструлях, на кожній з яких була помітка із датою завершення процесу бродіння. Готовий продукт розливали в пластикові пляшки. Далі, сивуха надходила до споживачів. За двохлітрову пляшку домашньої самогонки клієнти платили по 36 грн.

В оселі батька та сина правоохоронці виявили чимало сировини для самогоноваріння: декілька упаковок спиртових дріжджів, близько десяти мішків цукру, а також порожні пластикові пляшки готові до розливу оковитої.З підпільної гуральні вилучено майже тисячу літрів браги та п’ятдесят літрів самогонки.

За виготовлення та продаж міцних напоїв чоловіків буде притягнуто до відповідальності за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ