Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині затримали чоловіка, котрий вбив свого батька

На Тернопільщині затримали 35-річного чоловіка, котрий вбив свого батька. Страшна подія трапилася у листопаді минулого року. До поліції повідомили медики про виявлення тіла у помешканні жителя с. Драгомирчани Тисменицького району. Тепер йому "світить" від 7-10 років позбавлення волі. Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці розпочали з'ясовування обставин причин убивства, оскільки на тілі загиблого, 53-річного чоловіка, були виявлені сліди насильницької смерті та відкрили кримінальне провадження.

Як з’ясувалося, підозрюваний неодноразово судимий за статтями 187 (грабіж), 263 (незаконне поводження зі зброєю), 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як було встановлено, молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, приїхав до свого батька. Між чоловіками виник конфлікт на побутовому ґрунті. В ході якого син, відчуваючи неприязнь до батька через докори щодо способу його життя та наявності попередніх судимостей і, відповідно, неодноразового відбуття покарання у місцях позбавлення волі, став наносити йому численні удари по голові і тілу, чим спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, а сам залишив місце злочину та тривалий час переховувався від правоохоронців. Наступного дня, внаслідок побоїв, чоловік помер.

В ході  пошуків та професійних дій правоохоронців підозрюваного нещодавно затримано. 

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ