Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині зловмисник за одну ніч намагався викрасти три автомобілі

У Терпопільській області Шумському районі за одну ніч 18-річний зловмисник зазіхнув на три чужі автівки, які були припарковані в дворі однієї із багатоповерхівок райцентру. Обирав машини без сигналізації. Про це повідомила прес-служба УМВС у Тернопіліській області.

Зловмиснику вдалось завести один автомобіль, але далеко  він не заїхав. Автівка зупинилася і не рушила з місця. Злодія помітив власник викраденої машини. Чоловік повідомив про крадіжку працівників міліції.

Правоохоронці  встановили особу підозрюваного. Ним виявився 18-річний житель Шумського району, який зізнався, що вчинене ним незаконне заволодіння транспортним засобом – це наслідки випитого спиртного.

Працівники міліції повідомили, що хлопець не вперше порушує закон. Зараз у суді розглядається справа про крадіжки автівок, де він є головним підозрюваним.

Наразі проти зловмисника знову відкрите кримінальне провадження. Відповідатиме він за замахи на крадіжки (ч.2 ст. 15 ч. 2 ст.289 ККУ) і за незаконне заволодіння транспортним засобом (ч.2 ст. 289 ККУ). Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ