Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На території ЛНУ імені Франка знайшли артелерійський снаряд

Львівського національного університету імені Івана Франка було виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Про це повідомили у прес-центрі ГУ МНС у Львівській області.
26 жовтня у Львові по вул. Кирила і Мефодія, 8 (територія фізичного фікультету  Місце знаходження боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку № 13/2/6652 від 26.10.06 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасів.
А крім того, працівниками міністерства з надзвичайних ситуацій за останніх п’ять днів виявлено предмети, схожі на артелерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни у таких населених пунктах:
—  в с. Глибока  Старосамбірського району.
 Під час проведення земляних робіт Романом Ф. було  виявлено три предмети ззовні схожих на артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни.
 Місце знаходження боєприпасів огороджено, виставлено охорону. Подано заявку № 13/2/ 6541 від 23.10.06 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасів.
 — в с. Задвір’я Буського району під час проведення земляних робіт (копані траншеї для прокладки газопроводу) було виявлено артилерійський снаряд та протипіхотну ручну гранату часів Великої Вітчизняної війни.
 26 жовтня о 14.00 год. піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) боєприпаси вилучено та знешкоджено встановленим порядком.
 — в с. Чемеринці Перемишлянського району в річці було виявлено 5 (п’ять) предметів ззовні схожих на артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни.
 26 жовтня о 19.00 год. піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) боєприпаси вилучено та знешкоджено встановленим порядком.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ