Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На території міста зафіксовано випадки незаконного спалювання сміття

З початку року до КП «Адміністративно-технічне управління» від мешканців надійшло близько 15 скарг про спалювання твердих побутових відходів на території міста, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Спалювання відходів є порушенням вимог розпорядження міського голови «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та «Правил благоустрою та утримання території м. Львова», де забороняється спалювати сміття, опале листя та інші відходи на вулицях, подвір’ях, урнах, складати їх для тривалого зберігання.
Як розповів начальник відділу житлового господарства Сихівської районної адміністрації Микола Павлеса, ведеться робота з недопущення спалювання сміття. Всі керівники львівських комунальних підприємств є попереджені і за умови виникнення порушення притягуватимуться до адмінвідповідальності. У період підготовки до свят, проведення міської толоки, кожен директор ЛКП призначив відповідальну особу для контролю за санітарним станом відповідної території і нагляду за місцями накопичення великого габаритного сміття з метою негайного його вивезення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ