Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На третій день свят львівські банкіри працюватимуть у вишиванках

29 квітня на знак підтримки студентської акції «Тиждень української вишиванки» банки-члени Асоціації українських банків прийняли рішення вийти на роботу у вишиванках. Про це сьогодні, 25 квітня, «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівського інституту банківської справи УБС НБУ.
За словами керівника львівської АУБ Олександра Іванова, такі акції необхідно підтримувати та заохочувати. „Цим самим ми демонструємо свою повагу до національного вбрання, привертаємо увагу до краси вишиванки, популяризуємо українські традиції”, -- каже він.
„Важливо, щоб вишиванка була не лише спогадом історії, а й залишалась модною та актуальною і зараз,” – підкреслив керуючий банком «Львів» Микола Вознюк.
Крім того, у Львівському інституті банківської справи  уже визначили тих, хто на запрошення Олега Скрипки поїде 3 травня на Парад вишиванок у Київ.
Нагадаємо, що 21 квітня у Львівському інституті банківської справи стартував «Тиждень української вишиванки», впродовж якого майбутні банкіри та фінансисти мали змогу демонструвати свій національний одяг, творчий підхід щодо використання національних елементів в сучасному одязі, знанні традицій українського стародавнього вбрання тощо. Також у ці дні проходили різні тематичні конкурси серед студентів та викладачів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ