Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На трьох дільницях зафіксували смерть виборців

Працівники міліції здійснюють заходи щодо забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року, повідомили у ДЗГ МВС України.

За даними оперативного штабу МВС України, станом на 19.00 до органів внутрішніх справ надійшло 63 повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом.

Виявлено 17 випадків незаконної агітаційної діяльності. Серед порушень також сім хуліганських проявів, вісім спроб виносу бюлетенів з дільничних виборчих комісій. Зафіксовано 8 випадків втрати та недостачі бюлетенів. Задокументовано вісім фактів пошкодження бюлетенів та чотири факти втручання в роботу виборчої комісії. Також мали місце такі порушення: повідомлення про підкуп виборців -2, підпал - 1, виявлення агітаційних матеріалів , надрукованих з порушенням законодавства - 1, втрата печатки -1.

На трьох дільницях – у Дніпропетровську, Івано-Франківську та в АР Крим зафіксовано смерть виборців.

Також міліцією зафіксовано три інші повідомлення про події, пов‘язані з виборчим процесом, однак ця інформація не знайшла свого підтвердження під час виїзду слідчо-оперативних груп, або ж мала ознаки цивільно-правових відносин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ