Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На цій сесії ЛОР не стоятиме питання про розширення меж Трускавця, проте багато міст Львівщини варто територіально розширювати — Лев Захарчишин

«На цій сесії Львівської обласної ради не буде розглядатись питання про розширення меж міста Трускавця», -- про це «Гал-info» повідомив заступник голови Львівської обласної ради Лев Захарчишин.
Він також зазначив, що це питання на розгляд сесії повинна внести земельна, а також низка інших комісій.
«В принципі, проблема із розширенням міст існує, адже це проблема всіх міст, які розвиваються — від Львова і до будь-якого районного центру чи міста. Тим більше, якщо місто знаходиться територіально «при трасі» і розвивається. Відповідно, їх межі варто розширювати, і йдеться не тільки про Трускавець», -- сказав Лев Захарчишин.
Нагадаємо, як зазнає прес-служба «Пори», депутати від Громадянської партії «Пора» у Трускавецькій міській раді та депутати Львівської обласної ради ініціюють розширення меж Трускавця.
Близько 2000 гектарів землі обласні чиновники мають намір залучити до міста. За словами депутатів, це не чиїсь забаганки, таким чином планують розширити межі міста. На цій території хочуть широко розвивати інфраструктуру, заманювати іноземних туристів. Проте для здійснення такого задуму потрібно вкласти мільйони.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ