Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На цьогорічному конкурсі активність підприємців міста була як ніколи високою — Дмитро Афтанас

15 вересня відбувся фінал сьомого конкурсу підприємців, організованого Львівською торгово-промисловою палатою під назвою „Обличчя міста-2006”. Як відзначив президент торгово-промислової палати Дмитро Афтанас, цього року підприємці були як ніколи активні.

 „Цьогорічний конкурс відзначався тим, що було значно більше номінантів, окремі з них вже протягом минулих років неодноразово ставали переможцями. Наприклад, Львівська пивоварня вже номінувалася за титул „Львів промисловий”, тепер пивоварня заволоділа номінацією „За доброчесність у бізнесі”.  На кожну номінацію було близько 10 претендентів”, — розповів „Гал-info” Дмитро Афтанас. 
Переможці визначалися за відгуками інтернет-голосування контролюючих структур — митниці, податкової,  відділу захисту прав споживачів та Львівської міської ради.
Мета заходу — розповісти громадськості про представників бізнесу, що певною мірою є обличчям нашого міста й ефективно працюють на його благо.
Володарем головної номінації конкурсу „Обличчя міста” став Львівський дріжджовий завод „Ензим”, окрім того, було визначено ще шість номінацій.
У номінації „За доброчесність у бізнесі” нагороду отримала „Львівська пивоварня”, у номінації „Львів промисловий” – ВАТ „Іскра”, у номінації „Європейський рівень послуг” –  між собою розділили мережа „Інтермаркет”, туристичне агентство „Трайдент” та ВАТ „Кредобанк”, нагороду в номінації „Збереження архітектурної спадщини” між собою розділили „Укрексімбанк” та банк „Львів” і за найкраще проведення вільного часу – клуб „Спліт”.
      Окрім того, низці підприємств вручено спеціальні відзнаки. Представникам фірм-номінантів організатори конкурсу вручили бронзову статуетку, картину та квіти.
Львівська ТПП входить у систему торгово-промислових палат України, які діють на основі Закону України "Про торгово-промислові палати в Україні" від 02.12.1997 року.
Серед найважливіших сьогоднішніх функцій ЛТПП є налагодження ділового співробітництва з іноземними партнерами, довідково-інформаційне забезпечення учасників зовнішньоекономічних зв’язків, пошук ділових партнерів, організація виставкових заходів, надання послуг з експертизи, сертифікації товарів, митно-брокерські послуги, здійснення перекладів на українську та іноземні мови. За останні роки палатою освоєно нові види послуг, що пов’язані з оцінкою майна, транспортних засобів, земельних ділянок, страхування транспортних засобів, присвоєння штрихових кодів товарам. При палаті створено третейський суд, який розглядає господарські спори. Діють комітети підприємців, на яких розглядаються найактуальніші проблеми, запропоновані підприємствами. Для підвищення кваліфікації спеціалістів львівських підприємств проводяться тематичні семінари. Організовуються також виїзди на європейські виставкові заходи, форуми, конференції тощо. Для більш ефективної роботи з дійсними членами палати протягом року надсилаються щомісячно всім дійсним членам палати запити, ділові та комерційні пропозиції, що надходять безпосередньо від підприємств або через ТПП України та дипломатичні представництва. Членам палати надсилаються журнали ТПП України „Діловий Вісник” та Львівської ТПП „Зовнішньоекономічний Кур'єр”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ