Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На цих виборах використання адмінресурсу було специфічним, поліваріантним — Микола Томенко

Заступник керівника виборчого штабу БЮТ Микола Томенко переконаний, що на цих виборах використання адмінресурсу було специфічним, поліваріантним — про це він повідомив сьогодні, 21 березня 2006 року, під час прес-конференції у Львові. За його словами, основним був адмінресурс виключно однієї політичної сили, а в кожному регіоні був зовсім інший принцип  використання адмінресурсу.
«Якщо на сході Партія Регіонів вважає себе «як при владі», ми на сході є тією політичною силою, яка закріпилася на другому місці. У Центральній Україні специфічна ситуація, оскільки в системі рад представлений Блок Литвина, а в системі виконавчої влади — «Наша Україна» та соціалісти», — зазначив Микола Томенко.
Микола Томенко також розповів про випадок в Одеській області, де від БЮТу були три голови райдержадміністрацій і їм поставили умову: або вони звільняються, або вибирають «правильні» партії. Двоє з них вибрали «Нашу Україну», а третій Соціалістичну партію.
«Практично по всій Україні відбувається зачистка голів райдержадміністрацій під «правильні» партії влади, — наголосив Микола Томенко. — В Західній Україні є тільки одна партія - «Наша Україна. І відомо, що тут багатьом головам райдержадміністрацій вже поставили «чорну мітку», тобто вони мусять забезпечити 70% голосів «Нашій Україні», в іншому випадку їх звільнять з роботи».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ