Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На українському телеканалі, головним відбірковим моментом, виступила мова - російська

Приголомшливою історією поділилася журналістка тижневика «Країна» Алла Желізняк. Минулого місяця вона проходила проби на ведучу кулінарного шоу на одному з каналів. Сьогодні їй повідомили, що вона не підійшла, оскільки говорить українською мовою. Про це Алла напсала у своєму Facebook.

"Друзі, мені повідомили результати проб. Я не пройшла )) Вибрали інший типаж ведучої. Головним критерієм відбору та рішення, як виявилося, була російська мова !!! На українському каналі, головним відбірковим моментом, виступила мова. Російська."

 

Друзі, мені повідомили результати проб. Я не пройшла )) Вибрали інший типаж ведучої. Головним критерієм відбору та рішен...

Posted by Алла Желізняк on 13 серпня 2015 р.

Facebook спільнота "Бойкот російського кіно" з'ясувала, що це був канал «Україна», а російська мова є вимогою спонсора передачі.

"Ми встановили, що це Телеканал Україна. Вимогу брати тільки російськомовного ведучого поставив спонсор програми - Nesquik. Пропонуємо "Несквіку" новий рекламний слоган: "Несквік" - спонсор русифікації України", - зазначено в повідомленні групи у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ