Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На урочистій сесії на День міста нагородять «Почесного громадянина Львова», «Шляхетну львівської родини» та «Львів’янина року»

Нагородження званнями «Почесного громадянина м. Львова», «Шляхетної львівської родини» та «Львів’янина року» відбуватиметься на урочистій сесії міської ради на день міста Львова. Про це журналістам повідомив заступник міського голови Львова із гуманітарних питань Василь Косів.
 Він також відзначив, що «Шляхетну львівську родину», «Почесного громадянина м. Львова» та «Львів’янина року» відтепер визначатимуть також мешканці міста за допомогою інтернет-голосування на сайті Львівської міської ради.
«Нагороджені званнями мають право брати участь у всіх урочистостях, які відбуваються у місті, а також на сесіях Львівської міської ради. Вперше ми запровадили, що коже мешканець Львова може віддати свій голос за кандидатів на звання. Переможець Інтернет-голосування отримає додатковий один голос при розгляді кандидатів на комісії. Голосування на веб-порталі триватиме до 4 квітня. А вже на День Львова ухвалою сесії буде нагороджено переможців», — резумював Косів.
Нагадаємо, депутати Львівської міської ради сьогодні на сесії ЛМР прийняли ухвалу Про затвердження Положення про почесні відзнаки територіальної громади Львова. Підтримали дане рішення 73 депутати Львівської міської ради. Ухвала прийнята з метою впорядкування нагородження почесними відзнаками територіальної громади м. Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ