Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На ВАТ „Львівський завод РЕМА” працюють над створенням інкубатора для новонароджених

На ВАТ „Львівський завод РЕМА” працюють над створенням інкубатора для новонароджених  (ІІТН01). Про це „Гал-info” розповів голова правління ВАТ „ЛЗ РЕМА” Володимир Старічек.

Наразі інкубатор знаходиться на стадії розробок і планують, що випускати його почнуть не швидше, ніж через рік. Планується, що інкубатори будуть виробляти від найпростіших до обладнаних останніми розробками в техніці з датчиками вологості температури, температури тіла, вагою, наклоном корпуса тощо.
Зараз найбільшою популярністю користуються інкубатори російського та німецького виробництва. В той час як російські апарати коштують від 25 тис грн, німецькі — від 18-22 тис. євро. За словами Володимира Старічека, російські інкубатори значно поступаються за функціональністю німецьким, однак німецькі є занадто дорогими для українських лікарень. Інкубатор, який будуть випускати на РЕМА, за фукціональністю нічим не поступатиметься німецькому, але коштуватиме близько 30 тис. грн.
 ВАТ „Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури” спеціалізується на випуску дефібриляторів серця, електрокардіографів, апаратів СМД-терапії, електроміостимуляторів тощо. Крім держави, власниками його акцій є фізичні особи — 11% та ряд юросіб — 27,68%.  2005 рік РЕМА закінчив з 2,134 млн грн балансового збитку (2004 р. — 1,073 млн грн збитку).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ