Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Великдень Львів прийме студентів зі Сходу України

Із 3 до 6 квітня Львів прийматиме студентів із Сходу України. Про це на брифінгу повідомила координатор акції «Великдень разом» Ольга Сало.

 

«Зараз багато говорять про роз’єднання країни, ми ж навпаки, хочемо довести, що ми одна нація і хочемо разом відсвяткувати Великдень. Думаємо, що ця акція стане чудовою реакцією на ті провокативні речі, які кидають політики. Хочемо показати студентам з інших регіонів нашої держави, що ті цінності, за які ми боремося, є спільними», заявила Ольга Сало.

 

Як розповів студентський віце-мер Євген Кузик, саме нині складається база даних тих, хто прийматиме гостей. Списки формуютьсяч через студентські організації та Інтернет. «Є бажаючі приїхати із Одеси, Херсону, Запоріжжя, Харкова, Донецька і Сімферополя, їх прийматимуть сім’ї у Львові та Івано-Франківській області, зокрема у Косові 200 сімей зголосилося прийняти студентів.”

 

Студентський віце-мер Христина Педь розповіла про культурну програму, яку готують для приїжджих: «Окрім того, що в кожного буде локальна програма у сім’ях, в яких будуть жити, буде ще загальна програма. Обов’язково заведемо гостей на гаївки у Шевченківському гаї, повеземо по замках Львівщини та запланували похід до театру.»

 

Організатори закликають львів’ян зголоситися і підтримати акцію, щоб довести, що Львів – гостинне місто.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ