Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Великдень спростять перетин українського кордону

Державна прикордонна служба має намір запровадити спрощений режим перетину державного кордону для мешканців прикордонних районів під час Великодня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Держприкордонслужба видала відповідне розпорядження про роботу прикордонників у великодні дні, що передбачає особливості в організації служби прикордонних підрозділів та спрощення процедур перетину держкордону.

Рішення про спрощений перетин держкордону, в тому числі і поза пунктами пропуску, буде прийматися на підставі письмових звернень органів місцевого самоврядування при узгодженні з прикордонними службами сусідніх держав.

Приміром, згідно з поданими на цей момент заявками, через українсько-російський кордон у спрощеному порядку будуть пропущені близько 3,3 тисячі осіб, а через українсько-молдовський - близько 2 тисяч.

Для вирішення проблем під час виникнення позаштатних ситуацій прикордонники будуть використовувати заздалегідь підготовлені чергові сили та резерви.

Разом з тим, всі заходи сплановані так, щоб відпочити і відсвяткувати Великдень змогли і самі прикордонники, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ