Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Великдень у дворику Ратуші для малозабезпечених накриють великодній стіл

На Великдень управління соціального захисту Львівської міської ради у дворику міської Ратуші організовує святковий сніданок для 260 найбільш потребуючих львів’ян (малозабезпечених, інвалідів, хворих). На цьому сніданку також буде присутній міський голова та священнослужителі. Про це сьогодні під час брифінгу повідомила начальник управління соціального захисту Ольга Лесюк.
Крім цього, напередодні Великодня, у суботу, у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян буде проведено святкову вечерю для 50 осіб, які отримують у Центрі соціальні послуги.

«Крім цих заходів ми придбали 260 дарунків для потребуючих людей, які не зможуть прийти на сніданок. Їм роздано пакунки з продуктами для святкового столу. Зокрема, туди входить ковбаса, олія, масло, паска. Вартість одного дарунку – 80 гривень», - зазначила Ольга Лесюк.

Всі ці заходи проводяться за бюджетні кошти, на них витрачено близько 45 тис. грн. За словами Ольги Лесюк, були спроби знайти спонсорів, однак ніхто не відгукнувся.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ