Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Великодній виставці «Львівський товаровиробник» дітей навчатимуть малювати писанки

У програмі Великодньої виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник», що триватиме у Львові від 19 до 27 березня на ринку «Шувар», передбачено багато цікавих та неординарних для підприємців заходів. Окрім самої виставки львів’яни зможуть насолодитись показом мод від учнів Львівського коледжу легкої промисловості, Київського Національного університету технологій та дизайну та учнів Львівського професійного ліцею побутового обслуговування, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Ще один цікавий захід, запланували організатори – майстре-класи з писанкарства. Майстер-класи відбуватимуться на другому поверсі ТзОВ «Шувар» у конференц-залі. Кількість учасників, як передбачають організатори, сягне тридцяти осіб. Усі охочі зможуть повчитись гарно розписувати писанки протягом трьох днів. Організовує великодні навчання маркетолог ТзОВ «Шувар» Тамара Повстенко.

 

Майстер-клас відбудеться 19 березня о 15:00 годині, 20 березня о 13:00 годині та 24 березня о 15:00 годині.

 

Для підприємців передбачено  проведення семінарів, тренінгів з бізнесу, для містян – великий вибір якісної та дешевої продукції, цікаві акції від підприємств-учасників виставки та багато позитивного настрою, - кажуть організатори
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ