Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На VI міжнародному ярмарку інвестицій та нерухомості „Україна –ЄС” буде запропоновано п’ять проектів в напрямку „Екологія та охорона довкілля”

25 вересня 2006 року відбулася підсумкова нарада Львівської облдержадміністрації щодо проведення VI міжнародного економічного форуму та міжнародного ярмарку інвестицій та нерухомості „Україна – ЄС”. Про це повідомили в  державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Львівській області.
На нараді було обговорено стан  готовності до VI міжнародного ярмарку інвестицій та нерухомості „Україна – ЄС” та проекти в напрямку „Екологія та охорона довкілля”. Зокрема,  начальник державного управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області Матолич Богдан Михайлович запропонував п’ять проектів. А саме: вирішення екологічних проблем та збереження природних ресурсів за рахунок відновлення гірничо-хімічних виробництв в Стебнику і Роздолі, створення рекреаційних зон на депресивних територіях, утилізація та переробка промислових відходів гірничо – хімічних підприємств, виробництво компосту з використанням відходів, що утворюються на очисних спорудах, очистка викидів з неприємним запахом від сульфатної варки целюлози.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ