Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На відкриття у Львові Х Національної філателістичної виставки ”Укрфілексп - 2006” можливо приїде міністр транспорту і зв’язку Микола Рудьковський

На відкриття у Львові Х Національної філателістичної виставки ”Укрфілексп - 2006”, що відбудеться у Будинку вчених з 6 по 10 жовтня 2006 року, скоріше за все приїде міністр транспорту і зв’язку України Микола Рудьковський. Про це «Гал-info» повідомила начальник Львівського поштамту Катерина Гривняк. Окрім міністра, планується також візит генерального директора «Укрпошти» Ігоря Кравця.
За її словами, під час виставки експонуватимуть понад 200 стендів із марками колекціонерів з України, Польщі, Естонії та Швейцарії.
«У перший день виставки погасять марку, випущену спеціально до ювілейної виставки, а також конверт. Також в цей день функціонуватиме каретна пошта. 7 жовтня відбудеться презентація книги «Краса і велич України. Регіони та аміністративні центри України на поштових марках». 9 жовтня - Всесвітній день пошти. У цей день від парку культури стартує повітряна куля з поштовою кореспонденцією, яка підніметься над Львовом і розноситиме пошту», — розповіла Катерина Гривняк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ