Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На в'їзді до Львова встановили інформаційні таблиці з картами міста

На в'їзді до Львова встановлено інформаційні таблиці з картами міста та три заїзні кишені. Загалом в місті у межах проекту «Створення туристично-інформаційної інфраструктури у м. Львові» створена система інформаційного забезпечення для різних категорій туристів. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Завдяки проекту в центральній частині міста вдалося встановити нові таблички з назвами вулиць. Таких таблиць встановлено 929. Також в центральній частині міста встановлено 100 вказівників з покажчиками туристичних атракцій.

Встановлено два електронні Центри допомоги туристам у історичному ареалі міста. Такі центри містять інформацію про Львів та Львівщину, а також є перелік закладів культури (музеї, галереї, театри,кінотеатри, виставкові зали, сакральні споруди), готелів, хостелів, закладів харчування, маршрути Львівщиною. В електронних центрах також є довідкова інформація, а саме: транспортне сполучення, зв'язок, медицина, екстрена та довідкова інформація.

Нагадаємо, в місті працює Центр туристичної інформації, де гості міста можуть отримати будь-яку інформацію. Розташований центр у Львівській міській раді (пл. Ринок, 1, зліва).

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ