Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На в’їзді до Львова встановили скульптуру лева

У Шевченківському районі по вул. Шевченка відновлено стеллу з написом «Львів» та скульптуру лева, які багато років були у занедбаному стані. Візитівку міста зроблено за кошти соціально-відповідального бізнесу, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«Ця дорога є воротами нашого міста, в’їжджаючи в місто, складається враження про нього, тому ми взялись відновити цю скульптуру. Оскільки в бюджеті на це грошей нема, то ми звернулись до компанії «Київстар», щоб вони допомогли це зробити. Ми відновили те, що було зруйновано, проконсультувавшись з головним художником міста», – повідомив голова Шевченківської районної адміністрації Олександ Овчаренко.
До м. Львова є 7 основних в’їздів: з Жовківського, Київського, Яворівського, Винниківського, Самбірського (з вул. Городоцької), Стрийського напрямків та з вулиці Зеленої. На вїзді до міста розміщені різної форми інформаційні щити.
У Сихівському районі також цього року відновлять інформаційні щити при в’їзді до Львова зі Стрийського напрямку та вулиці Зеленої. У бюджеті адміністрації закладено кошти на ремонт дорожні знаки, за ці кошти будуть відновлені і візитівки міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ