Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Влада Сорда склали адмінпротокол через Орден Богдана Хмельницького

Правоохоронці склали адмінпротокол на учасника подій під Офісом Президента України Владислава Стафійчука (Влада Сорда) за незаконні дії щодо державних нагород, а саме щодо ордену Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.
фото з відкритих джерел

Про це інформує Нацполіція Вінницької області на своєму офіційному сайті.

Дії вінничанина кваліфіковані за ст. 186-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Орден вилучений, його разом із матеріалами адміністративної справи направлять до суду для прийняття рішення. 

Раніше у ефірі телевізійної програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» Влад Сорд заявив про те, що нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Правоохоронці здійснили перевірку, під час якої отримали інформацію з Офісу Президента України про те, що Стафійчук державними нагородами не нагороджувався. 

Тому щодо Влада Сорда склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 186-1 (незаконні дії щодо державних нагород) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали адміністративної справи та вилучений орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня будуть скеровані до суду для прийняття законного рішення. 

На Влада Сорда склали адмінпротокол через Орден Богдана Хмельницького

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ