Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині хлопець, якого затримали правоохоронці, помер дорогою у райвідділок

Зранку 13 листопада в прокуратуру Волинської області надійшло повідомлення про те, що по дорозі у лікарню помер 20-річний мешканець смт. Турійськ. У лікувальний заклад його доправляли працівники Турійського райвідділу УМВС України у Волинській області. Про це сьогодні, 14 листопада, повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Як з'ясувалося, молодий чоловік у стані алкогольного сп’яніння рухався на автомобілі з Ковеля у напрямку Турійська і не зупинився на вимогу працівників взводу супроводу УДАІ УМВС України у Волинській області. На великій швидкості він продовжив рух. Два екіпажі ДАІ переслідували його до місця проживання в Турійську. Там він залишив авто, яке пошкодив по дорозі, і намагався втікати пішки. Правоохоронці його наздогнали і затримали. Невдовзі на виклик працівників ДАІ приїхала слідчо-оперативна група Турійського РВУ МВС України у Волинській області. Посадивши чоловіка у свій службовий автомобіль, правоохоронці повезли його у райвідділ, але по дорозі йому стало зле. Тому чоловіка невідкладно доправили у Турійську центральну районну лікарню, там констатували його смерть.
Працівники прокуратури організували та провели всі необхідні першочергові слідчі дії. Зокрема, за присутності працівників прокуратури вже завершили комісійний огляд та розтин тіла. Допитуються можливі очевидці та свідки події. Призначено ряд судових експертиз.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ