Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Волині триває капітальний ремонт дороги між селами Кримне та Чевель Ковельського району

Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
1/2
У рамках програм Президента України "Велике будівництво" на Волині відбувається капітальний ремонт дороги місцевого значення О 031482 Кримне – Залюття – Поліське – / М-19/. Про це повідомили 9 червня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.

Зокрема дорожники планують відновити 15,5 км шляху від села Кримне до села Чевель Ковельського району. До слова, загальна протяжність дороги понад 23 км. Цей масштабний інфраструктурний об’єкт належить до категорії перехідних. Роботи розпочались у жовтні 2020 року.

Відповідно до укладеного договору між Службою місцевих автомобільних доріг у Волинській області та підрядною організацією на ремонтні роботи передбачено 161,5 млн грн, з яких цьогоріч будівельники планують освоїти 131 млн грн.

Слід зазначити, що на відрізку дороги від Кримного до села Залюття вже укладено нижній шар асфальту.

Нагадаємо, автошлях Кримне – Залюття – Поліське – / М-19/ розташований поблизу важливих туристичних об’єктів регіону. Зокрема це – озера Домашнє і Пісочне (обидва в селі Кримно), Лютка і ще одне Пісочне (с. Поліське) та Святе (с. Чевель). Також цією дорогою можна дістатися до заказників, заповідного урочища і ботанічних пам’яток Ковельщини.

Відтак, відремонтована дорога сприятиме розвитку туристичному потенціалу району та області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ