Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині вирок суду отримали звідники, які заробляли на вагітних повіях

Звідники, які заробляли на вагітних повіях на Волині, отримали вирок суду. Про це сьогодні, 11 листопада, повідомили в УМВС України у Волинській області.

Група звідників кілька місяців плідно працювала в Луцьку. Клієнти приїздили до одного із місцевих відпочинкових комплексів, адміністрація якого пропонувала провести час із дівчатамиза викликом. Якщо чоловік погоджувався, телефонували до головної звідниці і замовляли дівчину. Повій привозили водії на власних автомобілях. Одна година з дівчиною вартувала 500 грн, із яких сотня потрапляла до кишені звідниці, стільки ж отримував водій.

Між усіма членами організованої злочинної групи були чітко розподілені обов’язки: двоє працівників закладу мали знаходити клієнтів та повідомляти про них організаторці, та, своєю чергою мала двох водіїв із автомобілями для транспортування дівчат. Таким чином, протягом трьох місяців на повіях заробляли гроші п’ятеро осіб, поки їхню діяльність не припинили правоохоронці.

За фактом звідництва слідче управління УМВС України у Волинській області розпочало досудове розслідування за ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України. Щодо повій склали адміністративні протоколи.

Під час досудового провадження між підозрюваними і прокурором було укладено угоди про визнання винуватості, згідно з якими головна звідниця отримала рік позбавлення волі, працівники адміністрації відпочинкового закладу та один водій – по два роки обмеження волі з іспитовим терміном один рік, а п’ятий член угрупування – два роки умовного терміну покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ