Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Волині зіткнулися бус і позашляховик: троє дітей зі Львова опинилися у реанімації

фото - пресслужба Нацполіції Волинської області
фото - пресслужба Нацполіції Волинської області
фото - пресслужба Нацполіції Волинської області
фото - пресслужба Нацполіції Волинської області
1/2
У понеділок, 20 грудня, приблизно о 19:00 на автодорозі поблизу села Верба Володимир-Волинського району сталася ДТП за участі позашляховика і мікроавтобуса.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Волинської області.

Повідомляється, що позашляховик Mitsubishi Pajero врізався у Volkswagen Transporter T5. 

Внаслідок ДТП постраждав 45-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero та четверо його пасажирів, серед яких діти віком 11, 14 та 16 років. Усі - жителі міста Львів.

Також постраждав водій Volkswagen Transporter T5 та двоє пасажирів транспортного засобу. Вони - жителі Ковельського району.

Усіх постраждалих, окрім водія  Mitsubishi Pajero, госпіталізували.

У поліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Про стан постраждалих сьогодні, 21 грудня, поінформувало Суспільне. Із посиланням на медичну директорку з інформаційно-аналітичної роботи обласної дитячої лікарні Тетяну Жураківську повідомили, що діти перебувають в реанімації цього закладу. Керівник диспетчерської служби екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік розповів, що у постраждалих в ДТП - переломи, забої різних ступенів, закриті черепно-мозкові травми. Їх доправили до Володимир-Волинського МТМО. Після детального огляду їх перевезли на лікування до обласної дитячої клінічної лікарні.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ