Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Всеукраїнському конкурсі пекарів спечуть крендель, що символізуватиме Львів

На Всеукраїнському конкурсі пекарів Львівщину представлятиме Оля Мартин, учениця Ліцею харчових технологій, котра перемогла цьогоріч у аналогічних обласних змаганнях.

Змагання майбутніх пекарів відбуватиметься у два етапи: теоретичний та практичний. Останній триватиме п’ять годин. За цей час дівчина повинна спекти вироби під назвою «Виборська здоба» та «Крендель сувенірний». Оля пектиме у Головіно незвичний крендель – без традиційних прикрас у вигляді колосків.

"При підготовці до конкурсу ми підійшли творчо, - розповідає Наталія Склярчук, директор Ліцею харчових технологій. – Наш крендель символізуватиме Львів та підготовку до єврочемпіонату з футболу. Відтак виріб буде прикрашено косичками, збоку на ньому буде напис «Львів», а також його прикращатимуть українські талісмани Євро-2012. Крендель буде зі здобного тіста".

У Ліцеї сподіваються на перемогу, адже крендель є їхнім талісманом, оскільки зображений на логотипі навчального закладу.

До конкурсу, який розпочнеться у понеділок у смт Головіно на Житомирщині, дівчину готувала майстер «Золоті руки» Галина Гараймович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ