Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулиці Бондарській відремонтовано електроосвітлення

У районах Львова продовжують усувати недоліки. Так, у Сихівському районі Львова проведено ремонт електроосвітлення на вул. Бондарській, 16 (5, 6, 7 під’їзди), а на вул. Монастирського, Довженка та Хоткевича очищено дощоприймачі. Відділ комунального господарства Сихівської районної адміністрації провів ямковий ремонт 67 кв. м асфальтобетонного покриття на вул. Хоткевича (проїзд від вул. Хоткевича до вул. Чукаріна).

Франківська адміністрація провела рейд на вул. С. Бандери, під час якого виявлено, що біля яток, які там розташовані, накопичується сміття. Як наслідок, складено протокол про адміністративне правопорушення. Тож власникам яток доведеться сплатити штраф.
Личаківська районна адміністрація завершила поточний ремонт вул. Богданівської і розпочала його на вул. Тракт Глинянський, де роботи виконуватиме ЛКП „Шляхо-ремонтне підприємство Личаківського району”. На вул. Федьковича, 38 закінчено монтаж контейнерного майданчика.
Водночас Франківська адміністрація повідомляє, що зараз триває ямковий ремонт внутріквартального проїзду на вул. Науковій, 34. На вул. Боткіна ремонтують каналізаційний колодязь, а в гідропарку „Піскові озера” встановлюють решітки на шлюзі. Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ