Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На вулиці Городоцькій відновлено роботу тролейбусної лінії

Сьогодні,14 серпня, після ремонту, було відкрито частину вулиці Городоцької, що дало змогу відновити рух тролейбусів в напрямку з центру міста до до Скнилівського летовища та на Левандівку.
Роботи  на транспортному відрізку площею 1975 метрів квадратних (замощення бруківкою) та  3,6 тис метрів квадратних (асфальтобетонного покриття) на вулиці Городоцькій, а саме біля початку вулиці Кульпарківської проводило ВАТ „Шляхове ремонтно-будівельне управління №65” на замовлення управління капітального будівництва Львівської міської ради.
Як заначив заступник міського голови з питань інженерного господарства Василь Жовква, вперше був розроблений детальний графік проведення робіт і він був виконаний день у день. „В четвер були завершені роботи, в п’ятницю-суботу  по відремонтованому відрізку дороги пішли обкаточні тролейбуси, в неділю тролейбусах вже їхали пасажири” — зазначив Василь Жовква.
Василь Жовква також зазначив, що зроблено лише перший етап роботи, однак попереду ще й друга: реконструкція вулиці Городоцької на ділянці від вулиці Смаль-Стоцького до торгового центру „Скриня”. Для цих робіт також буде створений детальний графік. За словами представника підприємства виконавця робіт ВАТ „Шляхове ремонтно-будівельне управління №65” Лесі Мегери, для завершення реконструкції вулиці Смаль-Стоцького потрібно не менше двох місяців, однак, про детальніші часові рамки проведення реконструкції говорити ще зарано.
Вперше у Львові під час ремонту вулиці Городоцької був використаний  безтраншейний метод прокладення комунікацій.
Вартість проведення всіх робіт на Городоцькій (від вул. Кульпарківськрої до вул. Чернівецької), замовником яких виступає УКБ ЛМР становить 16 млн грн. Вже освоєно 8,5 млн. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ