Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулиці Хвильового у Львові внаслідок пожежі постраждали діти

23 травня о 00 год. 14 хв. в м. Львів на вул. Хвильового, 31 виникла пожежа, унаслідок котрої отруїлося чадним газом двоє дітей. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Пожежа виникла в квартирі, яка розташована на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 1,5 м2 та така ж площа дерев’яного паркету. Внаслідок пожежі отримали отруєння чадним газом дві дитини, а саме: Олександр Б., 2003 року народження; Ангеліна Б., 2005 року народження.
Діти перебувають в Дитячій клінічнічній лікарні м. Львів, стан середньої важкості. Збитки: прямі – 5000 грн., побічні – 9200 грн. Врятовано двох дітей та майно на суму – 25 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з відкритим вогнем господаря. Пожежу ліквідовано підручними засобами.
З початку року на території області виникла 821 пожежа, на яких виявлено 83 загиблі особи, з них 3 дітей, та 37 осіб травмовано, з них 2 дитини. На пожежах врятовано 175 осіб, з них 13 дітей, на об’єктах Міністерства оборони - 8 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ