Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулиці І. Виговського тимчасово буде перекрито рух транспорту

Для забезпечення виконання робіт із прокладання водопровідної мережі через вулицю І.Виговського, передбачених проектом "Водопостачання та каналізація м. Львова", відповідно до наказу управління інженерного господарства Львівської міської ради, ЗАТ-фірмі "Нафтогазбуд" дозволено перекрити рух транспортних засобів на вул. І.Виговського (на ділянці від 7-го до 8-го пров. Скнилівського) з 19.30 год. 11.04.2006 р. до 6.00 год. 12.04.2006 р.

А також згідно з погодженою ДАІ МВСУ у Львівській області схемою перекриття руху транспорту дозволено встановити дорожні знаки та щити загородження в місцях проведення будівельних робіт та після виконання земляних робіт відновити дорожнє покриття та благоустрій території і здати по акту відділу комунального господарства Залізничної райадміністрації.
ЛКП "Львівелектротранс" - з 19.30 год. 11.04.2006 р. до 6.00 год 12.04.2006 р. припинить рух тролейбусних маршрутів №№ 3,10 на вул. І.Виговського та відключить струм у контактній мережі. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ