Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На вулиці Стрийській у Львові планують збудувати п’ятизірковий готель

Львівська міська рада планує виділити земельну ділянку під будівництво п’ятизіркового готелю на вулиці Стрийській навпроти ДПА у Львівській області. Про це «Гал-info» повідомив в. о. начальника управління архітектури та містобудування Олександр Ярема.
За його словами, якщо чемпіонат Європи з футболу „Євро-2012” буде проводитися у Львові, то однією з вимог проведення чемпіонату є облаштування інфраструктури міста. Зокрема, має бути п’ятизірковий готель та готель сімейного типу для спортсменів, які приїдуть на чемпіон зі своїми сім’ями.
Земельну ділянку під будівництво п’ятизіркового готелю планується відвести навпроти ДПА у Львівській області та до початку вул. Луганської. „Ця земельна ділянка виділена тому, що біля Стрийського автовокзалу планується збудувати стадіон”, - сказав  Олександр Ярема. У разі успішного здійснення проекту це буде перший п’ятизірковий готель у місті.
Нагадаємо, що у вересні цього року у зв’язку з участю України в тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, в Україну приїдуть інспектори УЄФА. Вони оцінять можливості українських міст та обговорять питання організації підготовки до цих заходів. Візит інспекторів планується з 13 до 16 вересня. У програмі – відвідування Львова, Донецька, Дніпропетровська та Києва, зустріч з прем’єр-міністром України, міністром у справах сім’ї, молоді та спорту та з іншими високопосадовцями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ