Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На вулицях Львова щодня когось грабують

З початку січня на вулицях Львова трапилося 28 пограбувань. Про це сьогодні, 17 січня, під час прес-конференції повідомив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

З 28 пограбувань на даний час розкрито 8. Це не враховуючи тих п’яти злочинів, які скоїв затриманий учора, 16 січня, 17-річний хлопець (він за 4 дні жорстоко побив і пограбував на вулиці 5 жінок різного віку).

Торік таких злочинів було зафіксовано 557, з них розкрили 200.

Як зауважив головний міліціонер міста, вуличні грабежі розкривати дуже важко. Злочинців можна затримати або за «гарячими слідами», або тоді, коли є свідки чи злочин зафіксують камери відеоспостереження.

Стосовно останніх, то з ними у Львові просто біда. «Деякі райцентри краще оснащені камерами, ніж Львів», – сказав Сергій Зюбаненко.

Начальник міської міліції нарікає, що у Львові злочини розслідуються методами 60-70 років. Натомість камери спостереження суттєво допомогли б як у профілактиці, так і в розкритті злочинів.

«Я вже мав розмову з цього приводу з міським головою Львова Андрієм Садовим. В бюджеті розвитку буде закладена певна сума», – додав Зюбаненко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ