Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулицях Львова відбудеться квест для бандерознавців "НАреШті ГЕРОЙ!"

У неділю, 28 лютого, о 11:30 у Львові біля пам’ятника Бандері розпочнеться Інтелектуально-динамічна гра "НАреШті ГЕРОЙ!" за участі активної молоді Львова. Молоді люди змагатимуться за право бути кращими серед усіх учасників-бандерознавців, – повідомило видання Главпорт.

Організатори: Львівська обласна молодіжна громадська організація “Молодіжний націоналістичний конгрес”, Львівська обласна організація "Конгрес українських націоналістів", CQ, за сприяння Управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації.

 

Як повідомили організатори, умови квесту "НАреШті ГЕРОЙ!" вимагають знання біографії та діяльності Степана Бандери і націоналістично-патріотичного руху, високого рівня логічного мислення, швидкого вирішення складних ситуацій та завдань в обмежені проміжки часу, рішучості, здатності робити правильні висновки за умов недостатньої інформації та орієнтуватися в лабіринті вулиць і проспектів славного міста Лева.

 

Гра-квест "НАреШті ГЕРОЙ!" проходить за принципом спортивного орієнтування. Визначено обмежений час – 5 годин.

 

За цей проміжок часу потрібно відвідати 7 визначених контрольних пунктів, на кожному з яких є завдання для вирішення у вигляді головоломок та вказівка на наступну контрольну точку.

 

Успішне вирішення усіх завдань приведуть учасників до фінішного пункту. Команда, яка пройде всі контрольні пункти і зробить це найшвидше – стане переможцем молодіжного проекту "НАреШті ГЕРОЙ!" і отримає спеціальні призи”.

 

Нагадаємо, президент Віктор Ющенко присвоїв провіднику Організації українських націоналістів Степану Бандері звання Героя України.

 

Главпорт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ