Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулицях у центрі Львова тривають ремонтні роботи

У Львові продовжуються роботи з упорядкування центральної частини міста – повідомили в прес-службі Львівської міськради з посиланням на начальника відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Михайла Вантуха.

Зокрема, станом на сьогодні закінчено прокладання підземної частини інженерних мереж з парної сторони вулиці Краківської на ділянці від вул. І. Гонти до площі Ринок. Демонтовано стару тротуарну плитку і мозаїчне покриття вулиці Краківської на ділянці від вул. Вірменської до вул. Л.Українки, також тут вже розпочалися роботи з обладнання бордюрів та тротуарів.
На вулиці Федорова закінчено заміну інженерних мереж та облаштування тротуарів, підготовлено дорожню основу. Сьогодні продовжуються роботи  з мощення проїжджої частини вулиці.
На вулиці Сербській повністю закінчено роботи з мощення проїжджої частини та тротуарів на ділянці від вул. Братів Рогатинців до вул. Староєврейської. Тепер тут готують дорожню основу та тротуари для замощення наступної частини вулиці.
На вулиці Галицькій закінчуються роботи з мощення проїжджої частини вулиці на ділянці від вул. Валової до вул. Братів Рогатинців. Закінчено прокладання всіх підземних комунікаційних мереж. Завтра, 26 липня, розпочнуться роботи з облаштування тротуарів на цій вулиці.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ