Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На виборах проти мене працюватиме щонайменше п’ять технічних кандидатів — Андрій Садовий

55% голосів виборців сподівається отримати Андрій Садовий на виборах міського голови Львова — про це лідер ГО «Самопоміч» заявив сьогодні, 6 лютого, під час прес-конференції. Своїм основним суперником під час виборчих перегонів Андрій Садовий вважає не когось із своїх опонентів на крісло міського голови, а «черствість, хамство та байдужість, які, на жаль, часто мають лице».
«Будучи депутатом міської ради з 1998 по 2002 рік, те, що я там побачив, те, що робилося під керівництвом подішнього міського голови, до сьогоднішнього дня є у моїй пам’яті — це нищення людини як особи, це відсутнісь будь-якої ініціативи та приниження міста», —додав Андрій Садовий.
Як зазначив Андрій Садовий, вже сьогодні на нього заготовлено сотні кілограмів провокаційної агітпродукції.
«Мене сьогодні звинувачують у всіх смертних гріхах, проти мене готують цілі газети. Не кажучи вже про те, що на виборах проти мене працюватиме щонайменше п’ять технічних кандидатів», — зазначив Андрій Садовий.
Крім цього, лідер «Самопомочі» зазначив, що зараз створюється багато організацій та об’єднань, зареєстрованих під назвою «Самопоміч», які працюватимуть на дискредитацію Андрія Садового.
Що ж до громадського об’єднання «Самопоміч», яке очолює Садовий, то, як він запевнив, за будь-яких обставин воно працюватиме і після виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ