Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На вихідні на кордоні з ЄС затримано 19 перебіжчиків

За минулі вихідні на західному кордоні було затримало 19 людей через порушення законодавства з прикордонних питань. Про це сьогодні, 12 квітня, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

 

У суботу, 10 квітня, на ділянці відділу прикордонної служби «Шегині»  прикордонний патруль затримав громадянина Бангладешу. Оскільки, документи у порушника відсутні, то з ним проводяться перевірочно-фільтраційні заходи та процедура встановлення особи.

 

Ще одного шукача кращої долі у Європі затримав дільничний інспектор прикордонної служби поблизу селища Волиця (ділянка відповідальності відділу прикордонної служби «Шегині» Мостиського прикордонного загону). Цього разу ним  виявився чоловік за національністю казах, який проживає у Російській Федерації., котрий не мав при собі документів. 

 

Родину з Пакистану затримали в суботу закарпатські прикордонники поблизу селища Зарічево на ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця» Чопського прикордонного загону. Сорокарічний чоловік, тринадцятирічний хлопчик та чотирнадцятирічна дівчинка намагалися незаконним шляхом потрапити до сусідньої Словаччини. Затримані мають при собі документи, тому проблем з ідентифікацією прикордонники не матимуть.

 

Подальшу долю порушників вирішить суд.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ