Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вихідні прогнозують опади і ожеледь

Внаслідок проходження атмосферних фронтів від циклонної депресії з центрами над Польщею та Румунією і надходженням повітряних мас на Львівщині очікуються несприятливі погодні умови, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

2 лютого часом опади, переважно у вигляді дощу, вдень по північній частині території області місцями сильні опади. Вночі слабкі ожеледь, налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв'язку. На дорогах ожеледиця. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.

3 лютого очікується зміна фази опадів: дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. Вранці та вдень переважно по південній території області сильні опади. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв'язку, слабкі хуртовини. На дорогах ожеледиця. Температури повітря поступово знизяться до від’ємних значень 0-5° морозу.

4-6 лютого збережуться опади від невеликих до помірних у вигляді снігу та мокрого снігу з переходом в дощ. Температури повітря 4 лютого вночі 3-8 морозу, вдень 3 морозу до 2 тепла, 5-6 лютого впродовж доби близько 0 градусів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ