Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вихідних львівські пластуни влаштують екстремальні перегони

25-26 квітня на околицях Львова проходитиме пригодницька гонка «Steger- galicia-2009». Гонка проводиться з метою популяризації екстремального туризму як виду спорту та прикладу здорового активного відпочинку, - повідомили Гал-info у прес-службі станиці Львів національної скаутської організації «Пласт».
Гонка складатиметься з двох етапів – денного та нічного і проходитиме протягом всього суботнього дня та у ніч з суботи на неділю. Участь у перегонах візьме близько 15-ти команд. Вони боротимуться за перемогу в трьох різних класах, залежно від рівня учасників та від віку членів команди.

Перший клас є повністю пішим, він складатиметься з 15-ти контрольних пунктів – всього в сумі траса становить 20 кілометрів. Окрім того, цей клас містить такі етапи як водний, скельний, переправа та лисячий біг (орієнтування на місцевості з перешкодами). На кожному контрольному пункті команди повинні відмітитись за допомогою компостерів – пробити контрольний лист компостерами, розставленими по точках.

Другий клас поєднуватиме піший етап і велоетап, він також складатиметься приблизно з 15-ти контрольних пунктів – всього в сумі 60 кілометрів. Піший етап проходитиме вдень, велоетап розпочнеться о 23.00 і триватиме до 8 години ранку. Саме тоді, за словами організаторів, очікується фініш останніх команд.

Третій клас розрахований на учасників, яким ще не виповнилося 18 років – він є повністю пішим і складається лише з денного етапу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ