Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вихідних очікують погіршення погоди

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв’язку з впливом Балканського циклону на території Львівської області у другій половині доби 12 листопада та впродовж 13 листопада очікується ускладнення погодних умов. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, можливі опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв’язку.

Увечері 12 листопада та вночі 13 листопада подекуди сильні опади. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Утворення нестійкого снігового покриву. Подекуди пориви північно-східного вітру 17 – 22 м/с, хуртовини.

Вночі та вранці місцями туман видимістю 200 – 500 м.

Температура повітря вночі 12 листопада становитиме від 5ºС морозу до 1ºС тепла, вдень від 1ºС морозу до 4ºС тепла. 13 листопада впродовж доби 0 – 5ºС морозу.

14 листопада опади поступово припиняться. Температура повітря вночі знизиться до 3 – 8ºС морозу, при проясненнях місцями 10 – 12ºС морозу, денна становитиме від 3ºС морозу до 2ºС тепла.

У зв’язку з цим департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається до водіїв з проханням бути уважними під час руху по дорогах області та, за можливості, утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

За інформацією департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА, у разі необхідності можна скористатися визначеними місцями тимчасового відстою автотранспорту. З їх переліком можна ознайомитися на сайті Львівської ОДА. 

Шановні водії, зважайте на погодні умови та будьте максимально обережні на автошляхах, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ