Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На вихідних у Львові відбудеться Фестиваль пива „Кубок Лева”

17-18 червня у Львові у центральному парку культури та відпочинку відбудеться традиційний Фестиваль пива “Кубок Лева” – повідомила фахівець зв’язків з громадськістю  ВАТ „Львівська пивоварня” Надія Цюра.

Фестиваль триватиме в суботу та неділю з 14.00 до 22.00 год. Під час заходу працюватимуть пивні майданчики і три сцени. Кожна торгова марка, представлена на фестивалі, готує для любителів хмільного напою цікаву розважальну програму. Серед зірок фестивалю –  українські виконавці “Піккардійська терція”, “Мандри”, “Таліта Кум”, “Вася Клаб”, “Бумбокс”, серед закордонних «Чичеріна», «Леприконси» та ін. Також у розважальній програмі різноманітні конкурси, пивні забави, чемпіонат з брейк-дансу, арм-реслінг, футбольні змагання, карооке, танцювальний марафон.
„Ми проводимо фестиваль вже ввосьме і бачимо, як динамічно розвивається пивна культура в Україні, - зазначає Президент ВАТ “Львівська пивоварня” Володимир Печер. -  Щорічне збільшення гостей фестивалю і, відповідно, - літрів пива, випитого під час акції, цьому абсолютне  підтвердження. Ми пишаємося, що за допомогою фестивалю, нам вдається тримати марку пивної столиці України з 1715 року.”
Господар пивного свята -  пиво «Львівське»  та організатори фестивалю  поставили перед собою завдання: довести усій Україні, що Львів - пивна столиця. Саме у місті Лева 290 років тому постала перша українська пивоварня.
Пиво “Львівське” запрошує найпотужніші і найулюбленіші пивні марки України на день народження, щоб створити справжнє родинне свято. Цьогоріч в акції візьмуть участь такі пивні торгові марки: «Славутич», «Арсенал», «Туборг», «Балтика»,  вперше на фестивалі буде присутнє датське пиво «Карлсберг».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ